07-01-13

Review: Miss Sporty Hollywood Forever lipglossLipgloss is zo'n product dat ik weinig tot nooit draag. Het plakt vaak en heeft vaak een minder mooie pigmentatie dan lipsticks. Maar soms valt mijn oog op iets leuks en neem ik het mee om vervolgens in de kast te laten liggen. Toch had ik ergens het idee dat deze lipgloss dat wel eens kon gaan veranderen.

De Hollywood Forever lipglosses zitten allemaal in deze verpakking. De onderkant is doorzichtig en weergeeft de kleur van de gloss, de rest is zwart. Op het doorzichtige gedeelte staat alle praktische informatie. Zo wordt er beweert dat de lipgloss lang blijft zitten en acht uur lang blijft zitten. Verder zit er 8,5 ml in en is de gloss 24 maanden houdbaar.


De applicator bestaat uit een kort sponsje. Persoonlijk vind ik dit fijner werken dan een spateltje of tuitje. Ik heb de kleur 118 Sweet Dance gekozen. Hier kun je al goed zien dat het een barbieroze kleur is. 


                                                                       Handswatch


Lipswatches.

Mijn lippen zonder iets er op.

Mijn lippen met 118 Sweet Dance.

De lipgloss dekt goed en na één keer aanbrengen heb je je lippen volledig roze. Ik zou de kleur niet anders kunnen omschrijven dan typisch barbieroze. De substantie is wel heel erg dik en plakkerig. De gloss blijft wel goed zitten, ook als je iets eet. Nog een pluspuntje: de gloss ruikt naar zoete aardbei!

Fullface foto met Sweet Dance op mijn lippen.

Ik vind het een fijne gloss met een mooie kleur, maar ik denk niet dat ik hem heel vaak zal dragen. Dit ligt meer aan mijn haarkleur dan aan het product zelf (barbie-effect). Misschien als ik mijn haar omhoog heb.  Prijs €2,99

7 opmerkingen:

 1. Wauw, die dekt goed! Idd een beetje een barbie-effect, maar ik vind het je ook wel heel cute staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi! ik vind m vooral mooi bij je staan omdat je blond haar hebt, ik weet niet of ie wel bij mij zou staan haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Miss Sporty is denk ik wel het beste budgetmerk, essence is leuker, maar wel minder goed naarmijn mening. Ik vind hem je juist wel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur en wat goed dat het nog wel blijft zitten als je iets hebt gegeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat staat je leuk! Mooi kleurtje en dekt lekker goed.

  BeantwoordenVerwijderen