18-01-2013

Review: Maybelline SuperStay 10H Tint Gloss in 410 Forever Coral



Maybelline heeft gigantisch veel verschillende lipproducten. Het leken mij altijd al hele fijne producten, maar ik bleef de prijs vrij duur vinden voor iets dat misschien wel helemaal niet werkt. Een tijdje geleden was er een kortingsactie op alle Maybelline producten en ik besloot direct één van de Super Stay Tint Glossjes in mijn mandje te gooien. Is het een miskoop geworden of niet?



 De SuperStay 10H Tint Gloss zit verpakt in een wit met rode verpakking. De dop geeft de kleur aan van je gloss. Enig nadeel, en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet weet of Kruidvat dit zelf doet of Maybelline, je krijgt de gloss mee naar huis met een stuk plastic er omheen en daar tussen zit zo'n pieper tegen het stelen van make-up producten. Het gevolg? Kapotte nagels en krassen op de huls van de lipstick omdat ik er met scharen, messen en pincetten aan heb gezeten. Rotwerk.



De applicator bestaat uit een zacht ei-vormig sponsje. Het lijkt op een spateltje, maar is net zo zacht als een gewone sponsapplicator. Op het bovenste plaatje zie je het bovenaanzicht en op het onderste plaatjes hoe het er uit zien vanaf de zijkant. Deze applicator heeft naar mijn idee zo zijn voor- en nadelen. Een voordeel is dat je soepel over de voorkant (grote vlakken) van je lippen glijdt. Maar je mondhoeken en de lijntjes zijn niet makkelijk te bereiken.

Swatch

De pigmentatie is goed! Hier kun je ook begrijpen waarom de naam Forever Coral is. Hier lijkt de gloss op een koraalkleur, maar zoals je straks ziet is de kleur op mijn lippen toch echt rood. De geur is overigens goddelijk en doet mij denken aan zoete, rode fruitsoorten. 


Lipswatches




En zo ziet Forever Coral er uit op mijn lippen. Knalrood. Het is op de foto's goed te zien dat het een echte Tint Gloss is. In eerste instantie voelt de gloss aan als een echte typische lipgloss, zacht, soepel en het bovenste laagje blijft er uit zien als een gloss. Maar na een tijdje voel je het als het ware in je lippen trekken, als een lipstain. De Tint Gloss smaakt trouwens vreselijk vies (ik ben nogal van het over-mijn-lippen-slikken). Een klein nadeel is wel dat de gloss, doordat het een lipstain is, je lippen compleet uitdroogt. Hierdoor krijg je wel het gewenste resultaat; het blijft lekker lang zitten!



De SuperStay 10H Tint Gloss is te koop voor €11,99 en is te koop bij diverse drogisterijen.


                                             Heb jij lipstains? Zo ja, wat is je favoriet?






































12 opmerkingen:

  1. Mooie rode kleur! Ik vind de lip producten van Maybelline altijd erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je goed! Lijkt me alleen wel een rotklusje met zo'n kwastje! Ik hou het gewoon bij lipstick haha
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave kleur! Zoek je nog een leuke armband? Op mijn blog zie je elke dag een nieuwe unieke armband voorbij komen, misschien leuk om een keer bij me te komen kijken? x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem erg mooi! Kan me voorstellen dat het aanbrengen niet helemaal ideaal is. Ik heb nog geen lipstain, maar dat lijkt me eigenlijk nog wel een keer een goede aankoop. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er nog nooit eentje gekocht. Ik vind ze altijd een beetje vlekkerig ogen. Wel een mooi kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleur..
    Ik twijfel ook over dit product..Had eerst de lipstick en die maakte mijn lippen ook er droog

    Check mijn nieuwste blogpost en laat een reactie achter..Doeg

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kleur, ziet er ook mooi uit op je lippen! :) Ik had hem ooit getest in de Kruidvat, maar in de avond zat hij nog steeds op mijn hand. Ik was mijn handen heel vaak, dus was echt blown away.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de lipstains van NYC heel fijn! :) Moet je wel oppassen dat je geen uitgedroogde meeneemt dan haha.
    Ik wil de lipproducten van Maybelline heel graag een keer uitproberen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi! Ik gebruik altijd lipfinity van MaxFactor, maar ben op zoek naar een lip stain die je lippen niet zo erg uitdroogt. Hoe is dat met deze? Groetjes, Floor

    www.jadepillar.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh die ziet er goed dekkend uit,
    ik ben nog op zoek naar een donkere kleur,
    maar ik denk dat ik toch een lipstick zoek daarvoor!

    BeantwoordenVerwijderen