01-01-2013

Review: Catrice defining blush 030 Love & Peach


 De laatste tijd ga ik niet meer de deur uit zonder een subtiel kleurtje op mijn wangen. Ik hou echt van blushes. Het maakt je gezicht net wat levendiger en het lijkt alsof je net heel actief een rondje hebt gefietst. En dat terwijl je nog maar net je bed uit bent (ssst). De blushes van Catrice trokken al een tijdje mijn aandacht en laatst besloot ik om een defining blush mee te nemen in een peachy achtige kleur. Ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit!

De blushes van Catrice komen in eens doorzichte plastic verpakking. Ze zijn stevig en handig om op te bergen. De kleur is ook direct duidelijk te zien aan de voorkant. Verder zitten er wat streepjes in de blush gedrukt. Het idee is leuk.

Op de achterkant staat de naam. Ik heb dus voor de kleur 030 Love & Peach gekozen.
Volgens Catrice is dit een zijdezachte blush en geeft het een natuurlijk effect. Ook zit er Vitamine E in en is het olie-vrij.


De kleur is echt peachy en neigt af en toe wat naar oranje. Maar gelukkig is het geen in-your-face oranje. De structuur is inderdaad zacht en de pigmentatie is prima. Je kunt het goed opbouwen en persoonlijk vind ik dat wel fijn bij blushes. Zo heb je niet een complete streep op je gezicht zitten.

Een natuurlijk het belangrijkste: de swatch. Zoals je kunt zien is de kleur in het echt veel minder oranje dan in het doosje. Het is een echte subtiele matte perzikkleur. Zelf vind ik hem erg mooi.
Er zit 5 gram in en de blush is te koop voor 3,49. Een prima prijs- kwaliteitverhouding!

                                                              Heb jij blushes van Catrice?

10 opmerkingen:

  1. Ik heb ook een blush van Catrice, volgens mij dezelfde!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Op de swatch ziet hij er echt prachtig uit, even langs de kruidvat dus! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, mooie blush! Heel subtiel, natuurlijk, maar love de peach kleur. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er heel erg mooi uit, ik ben echt dol op een perzikkleurige blush. Ik heb er zelf één uit de Misslipgloss goodiebox van dit jaar, ben er heel blij mee!

    Gelukkig nieuwjaar!! Liefs van Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toevallig heb ik deze pas gekocht hihi. Ik doe ook altijd maar een beetje op, dan ziet ie er erg mooi uit! De blushes van Catrice vind ik sowieso erg fijn, ik heb er nog een paar meer!
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kleurtje zeg! Gelukkig nieuwjaar x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleur, ik dacht dat hij oranjer uit zou vallen!

    http://lifeofroshelle.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen