19-01-2013

2x ooglook met het Creative Me #1 palette


 Sorry lieve mensen. Ik zit in mijn tweede SE-week en heb het dus ontzettend druk met het leren van al die vreselijke toetsen. Er lijkt geen eind aan te komen. Dit weekend moet ik ook weer aan de bak, dus het kan zijn dat de blogposten tot en met woensdag wat later op de middag verschijnen. Anyhow, ik heb wel twee looks voor jullie gemaakt met het Creative Me #1 palette! Klik verder voor meer foto's van deze ooglooks.







Voor de eerste ooglook ging ik voor een paars-groene ooglook. Ik wou deze twee kleuren al eens eerder combineren, maar de uitkomst was nooit zoals ik het voor ogen had. Maar met dit geweldige groenblauwe kleurtje uit het Creative Me palette is het mij wel gelukt! Een paarse kleur in mijn crease en onder mijn ogen en de aquagroene kleur op mijn ooglid. En de blauwe kleur komt vanzelf doordat het paarse en groene elkaar overlappen. Verder een matte witte highlighter in mijn binnenste ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot.



En voor de tweede look koos ik voor een blauwe kleur, een roze kleur en een paarse kleur. Blauw over mijn hele ooglid, roze in mijn crease en de paarse kleur ging onder mijn ogen. Net als bij de vorige look een matte witte highlighter op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken. Et voila, klaar!


Gebruikt:
- Too Faced Shadow Insurance
- Coastal Scents Creative Me #1 palette
- Kat von D True Romance palette in Poetica en dan de matte witte kleur
- Essence Maximum Definiton mascara
- Miss Sporty zwart oogpotlood
- Hema wenkbrauwpotlood





8 opmerkingen: