13-12-12

Review: LUSH bubblegum lipscrub


  ''Een scrub voor je lichaam?'' Check. '' Een scrub voor je gezicht?'' Check. ''En een scrub voor je lippen?'' Eeeh, kan ik daar niet gewoon een tandenborstel voor gebruik?

Er zijn een aantal mensen die in de winter nóóit last hebben van droge lippen en velletjes. Ik dus wel, al helemaal op ijskoude dagen, en was heel erg benieuwd naar de lipscrub van LUSH. Zou het een wondermiddel zijn of weggegooid geld?


De lipscrub van LUSH komt in een glazen potje met een zwart dopje van plastic. Lekker klein en makkelijk weg te zetten. Er zit 25 gram in één potje en daar kun je lang gebruik van maken. Volgens LUSH moet Bubblegum naar snoepjes smaken. Deze scrub bevat suiker, jajoba olie, smaakstof en geurstof.
En de inhoud is ook echt bubblegum roze! De inhoud heeft inderaad dezelfde substantie als suiker en is in eerste instantie droog. De bedoeling is dat je eerst je lippen vochtig maakt, vervolgens met je vinger wat scrub uit het potje haalt en inmasseert op je lippen. Vervolgens kun je het afspoelen of gewoon van je lippen afslikken. De geur is heel erg zoet, echt zuurstokzoet of zoals LUSH zelf zegt snoepzoet.De werking van de lipscrub is prima. Het doet zijn werk en maakt je lippen lekker zacht. Velletjes verdwijnen meteen en de geur is ook nog eens mooi meegenomen. Persoonlijk vind ik het beter werken dan een tandenborstel, de scrub voelt namelijk wat harder aan waardoor je het idee hebt dat het beter scrubt. De prijs is helaas wel even slikken, namelijk €8,95 voor een potje. Het is maar net of je het er voor over hebt of niet. Persoonlijk zie ik het als een luxeproduct.
Verzorg jij je lippen ook meer nu het winter is?

12 opmerkingen:

 1. Ik ben heel benieuwd naar dit product. Zelf heb ik ook weleens last van velletjes op mijn lippen tijdens de winter. Meestal gebruik ik dan Labello, maar dit plakt zo. Plakt deze lipscrub ook?

  Ik hoop dat hij net zo goed werkt als jij vertelt! Gauw maar eens uitproberen :)

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij plakt alleen als je aan het scrubben bent, maar inprincipe slik of spoel je dit er af als je klaar bent en is het plakkerige ook weg (:

   Verwijderen
 2. Ik moet mijn lippen echt wel verzorgen! Ik gebruik nu vaak gewoon labello maar als ik dat niet doe is het een en al losse velletjes hihi. Ik vind dat Lush hele gave producten heeft! Ook altijd zo lekker kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik scrub mijn lippen echt nooit, maar moet dat toch eens gaan doen.. Ik heb hele droge lippen in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, ik lees de laatste tijd wel vaker over die lipscrubben! Misschien moet ik het ook wel eens proberen. Dit ziet er wel een degelijke product uit, zoals je zelf zegt, een luxeproduct. Denk dat ik maar eens langs LUSH ga gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heerlijk! Ik maak vaak mijn eigen scrubs en probeer steeds wat anders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik smeer alleen vaseline in maar na het lezen van deze review ga ik hem zeker proberen. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eén van mijn favoriete Lush producten! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het ziet er super leuk uit die roze korreltjes, ik ben heel benieuwd of die fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze heb ik wel eens getest in de winkel. Die geur, mmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken het product al een tijdje, maar heb het nooit gekocht. Het is inderdaad aardig prijzig! Elke keer als ik het zie staan denk ik: oké nu koop ik het. Maar uiteindelijk leg ik het altijd weer terug haha!

  BeantwoordenVerwijderen