30-12-2012

Favorieten 2012

 Morgen is het alweer oudjaarsdag! En natuurlijk kan ik het jaar niet afsluiten zonder een blogpost met al mijn favoriete producten van het afgelopen jaar. Ik heb er voor gekozen om zowel producten die ik in 2012 veel heb gebruikt als nieuwe favo producten die in 2012 pas op de markt zijn gekomen te laten zien. Enjoy!


2012 was het jaar waarin ik mijn allereerste MAC brush kocht! En natuurlijk ging ik voor de bekende 217. Een perfecte blendingkwast waar ik absoluut niet meer zonder kan. Bij de Douglas vond ik een blushkwast en ik besloot 'm uit te gaan testen. Hij bevalt mij prima. Wel wordt 'ie langzamerhand wat stug van al het wassen. En ook begon ik in dit jaar met wenkbrauwgel, om mijn wenkbrauwen in vorm te houden (aanrader als je elke ochtend 10km naar school moet fietsen met wind tegen).


 Essence en Catrice deden het dit jaar ook weer goed. Zo werd ik weer verliefd op de Maximum Definition mascara van Essence (en vlogen alle andere mascara's de prullenbak in) en ging ik aan de slag met eyeliner! Tot nu toe vind ik de gelliner van Catrice en de liquid ink eyeliner van Essence het beste werken.

Om mijn oogschaduw de hele dag op zijn plek te laten zitten gebruik ik nu al een jaar lang de Too Faced Shadow Insurance. Helaas begint 'ie nu toch echt leeg te raken, dus dat wordt binnenkort een nieuwe. Om mijn foundation voor de hele dag vast te zetten gebruik ik de Prep+Prime translucent powder van MAC en vervolgens FIX+ om het cake-effect te verminderen.


En dan de losse oogschaduws. Blanc Type van MAC is mijn favoriete matte highlighter en ik gebruik deze kleur ook vaak om mijn crease beter te kunnen blenden. Links zie je California Blonde van Sephora en dat is een champagne kleurige highlighter die ik vaak gebruik bij warme looks.
Achterin zie je nog een aantal Essence pigments. Ik ben echt verliefd op die pigmenten! Ik heb er nog een aantal en stuk voor stuk zijn ze geweldig.


Mijn favoriete oogschaduwpaletten van dit jaar zijn, goh, Naked van Urban Decay en Au Naturel van Sleek.  Vooral de kleurtjes waarbij ik al de pan heb geraakt zijn de oogschaduws die ik bijna elke dag gebruik.


Catrice Photo Finish foundation is echt één van de fijnste foundations ooit. Brengt lekker aan en dekt goed. Als blush kon ik niet kiezen tussen Too Faced Who's Your Poppy? (links) en Pinch 'O Peach van MAC (rechtsboven). En de Fantasia higlighter van Essence is echt een prachtige highlighter die ik elke dag weer gebruik.

Ik mocht van mijzelf maar drie verschillende lipsticks uitkiezen en dat was best moeilijk. Uiteindelijk ging ik voor The Nuder The Better van Catrice (links), Kiss Kiss Hibiskiss van Catrice (midden) en 07 Cheeky Magenta van L'oreal (rechts). Vooral Kiss Kiss Hibiskiss is fijn om 'even snel' op te doen.
Naast make-up heb ik ook nog een aantal favorieten wat betreft nagellak. Ik ben niet echt een persoon dat elke dag nagellak op heeft, dus zo veel nieuwe lakjes ontdek ik ook niet echt, maar deze drie hebben mij erg verrast! Blue-Tini van W7 (links) is het mooiste glitterlakje dat ik ooit heb gezien (en ook nog eens zónder echte glitters, scheelt weer werk bij het er afhalen). Rimmel 825 Sky High (midden) en Catrice's Hot or Not?.


Ook qua nagelverzorging heb ik drie favorieten. Ik besluit in mei dé Lemony Flutter te kopen en ben er nog altijd heel erg blij mee. Wel zit er gigantisch veel in en weet ik dat ik het nooit van mijn leven op ga krijgen (al helemaal als ik de houdbaarheidsdatum moet geloven). Het Allround Talent nagellakje van Catrice is een hele goede nagelverhader en een glazen vijl is de best werkende vijl die ik ooit heb gebruikt.

En als laatste heb ik nog wat favorieten als het gaat om huidverzorging. Dit jaar ontdekte ik twee geweldige gezichtsproducten bij The Body Shop. Rechts zie je de Vitamin E moisture cream en links de Tea Tree facial wash. Ik kan niet meer zonder ze. Op dagen dat ik het vergeet o.i.d. krijg ik direct puistjes.
En ik zou Allissa niet zijn als ik niet nog twee TBS producten in mijn favorieten zou zetten. Namelijk de Citroen Body Butter (heaven!) en de Love ETC.. parfum.

                         Ben jij er al achter wat je favorieten producten uit 2012 waren?




 
 

13 opmerkingen:

  1. leuk om te lezen, ik ben erg benieuwd naar de Lemony Flutter!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten, er paar hiervan staan zeker ook op mijn lijstje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh my god, inderdaad de fixeerspray is ook geweldig! Love the Shadow Insurance en natuurlijk de mascara van Essence. De oranje verpakking is echt amazing, vond hem zo heerlijk fel. :p De werking is echt top, ik heb moeilijke wimpers, maar hij werkte top! Oh, de lemony flutter ook! Yes, ik ben al uit de 2012 favorieten.. Het waren er heel veel, oeps. xD

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik kan echt niet meer zonder die fixeerspray. En ja het is achteraf echt heel erg lastig om maar een 'paar' favo's uit te kiezen.

      Verwijderen
  4. Producten uit de tea tree lijn vond ik juist verschrikkelijk. verder mooie favorieten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk artikel. Wat voor camera gebruik je?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke blog and leuke product reviews.
    Would you like to follow each other?
    Fijne jaarwisseling!!!
    Groetjes
    Sharda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk artikel! Ben benieuwd naar swatches van de nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ah de Naked palette... die lijkt me zo fijn, maar jammer dat 'ie zo duur is ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Volgend weekend ga ik het naked palette 2 halen! Leuk artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke favorieten! Veel zal ik zelf ook nog willen toevoegen!

    BeantwoordenVerwijderen