30-11-12

Review: Catrice Gel Eye Liner 010.


    I must admit. Ik gebruik bijna nooit eyeliners (met uitzondering van de ik-heb-zin-om-met-make-up-te-spelen dagen) en toch blijf ik ze maar kopen. Steeds weer zoek ik naar de perfectwerkende eyeliner. Of het nou een vloeibare is of een gelliner, ik neem ze mee. Laatst kwam ik tot de conclusie dat ik de gelliner van Catrice nog nooit had geprobeerd. Daar moest natuurlijk verandering in komen!


Er zijn twee kleuren, een bruine en een zwarte, en ik ging voor de zwarte genaamd Black Jack with Jack Black (010). Het potje is van glas en de deksel van plastic. De verpakking is naar mijn idee gewoon hardstikke prima. Wel raad ik je aan om dit potje niet te laten vallen (Dag vloer).Is ie niet mooi? Ik vind het altijd zo jammer dat het potje na gebruik er niet meer zo mooi uit ziet, haha.Deze gelliner is vrij droog van zichzelf in vergelijking met andere gelliners die ik wel eens heb geprobeerd (essence o.a.). Dat is ook te zien op de foto met de swatches. Dit heeft zo zijn voordelen, want je hoeft niet meer te wachten met knipperen voordat je ogen droog zijn. Het resultaat is mat en persoonlijk vind ik dat wel het mooist. Verder gaat glijdt hij niet van je oog af en is het aanbrengen easy. Het weghalen van de gelliner gaat ook prima. Soms wil het nog wel eens lastig te verwijderen zijn, maar daar heb ik bij deze geen last van.

Een fijne gelliner voor een klein prijsje van €3,99. En met 4 gram kan je flink veel oefenen ;)
En wat is jouw favoriete eyeliner? Vloeibare of een gelliner?
 
 

2 opmerkingen:

  1. Die heb ik ook!
    Ik vind hem wel fijn :)
    Met vloeibare eyeliners schiet ik meestal altijd uit dus ik vind gellliners fijner :) Ook omdat ze meteen drogen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben helemaal dol op vloeibare eyeliner maar als het in zo'n potje zit ben ik toch minder snel geneigd het te kopen.. Ik heb maar 1 gelliner gehad van ebay en die gaf een afdruk boven mn oog dus misschien deze toch maar proberen!

    BeantwoordenVerwijderen