27-11-12

Addicted to: Revenge.

Er zijn niet veel series die mijn aandacht trekken, maar dit is zeker een serie dat wel doet. Revenge is een steengoede dramaserie die ik graag met jullie wil delen.Revenge gaat over Amanda Clarke die terugkeert naar het oude huis van haar vader om wraak te nemen op de familie Grayson.  De Graysons zijn namelijk verantwoordelijk voor de dood van haar vader. Onder de naam Emily Thorne, ze mogen immers niet weten dat dé Amande Clarke terug is, neemt ze wraak.


De beschrijving laat het waarschijnlijk ontzettend easypeasy overkomen. Wraak nemen? dat doe je toch even in één seizoen? Eh nee. Er komen nog ontzettend veel problemen de hoek om lopen. Liefde bijvoorbeeld, oh en nep-liefde. Meer ga ik niet verklappen.
Ook zitten er ontzettend veel scene's in waar ik met open mond naar heb staan kijken. Het is alsof je even helemaal in het verhaal zit en niets anders kunt dan meegrijnzen met de hoofdpersoon.


En wat ook leuk is, is dat ze in een hele chique buurt zit. Denk aan mooie galajurken (oke, de foto hierboven een scene in een niet-zo-chique-nachtclub). En het is geen straf om naar Daniel Grayson te kijken. ( Je zat er al op te wachten he? Waar blijven de mannen?).
 
CAST:
(v.l.n.r.) Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Connor Paolo (jep, uit Gossip Girl), Gabriel Mann, Emily VanCamp, Christa B. Allen, Madeleine Stowe,  Joshua Bowman, Henry Czerny.
 
Hoe dan ook, ik ben verslaafd. Elke maandag vraag ik mij weer af wat Emily nu weer van plan is. Deze serie zit op dit moment al in seizoen 2 (Amerika), maar seizoen 1 is tegenwoordig ook in Nederland op de televisie.


Waar te kijken?


- Dinsdagavond 20:30 op Net 5. (op dit moment seizoen 1)
- of downloaden/online kijken en dan is er elke maandag een nieuwe aflevering. (zoek naar Pirate Bay proxy's of google naar 'Revenge watch online')


                                                            Kijk jij ook naar series? Zo ja, welke?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb er onlangs van gehoord en het leek me een heel leuke serie! Zelf kijk ik graag naar The Vampire Diaries, True Blood, Gossip Girl en Pretty Little Liars.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er ook addicted! Is een geweldige serie

    BeantwoordenVerwijderen